сряда, 15 юли 2009 г.

09

"Doing what we like to do - our way"

Представям си как се движим по магистралата. Обичам вятъра и всички прозорци са отворени, а течението развява косата ми. Вече знам как обичаш да си пееш с радиото. Дори знам какво ще си пееш: "Със 100 км в час аз летяяяя...!". И не ми пречи. Смешно ми е. Ти си забавен. Харесва ми да съм с теб. Да, повечето време намираш за какво да се намръщиш, но вярвам, че е защото съм важна за теб. Може и да не е така. Може и наистина да ми хвърляш пясък в очите и да се опитваш да ме оформиш по своя калъп, да ме направиш такава, каквато ти искаш да съм. Знаеш, че колкото повече ти ме натискаш, толкова повече аз ще се дърпам и няма да успееш, но защо да не пробваш?
Когато стигнем само ще хвърлим багажа на пода на хотелската стая, ще се преоблечем и беж към плажа. Нямам търпение да се затичам към водата с радостния вик на дете в магазин за бонбони! Обожавам морето! Искам да си играя във водата цял ден, да те пръскам с морски капки, да рисувам с вода по кожата ти! Нямам търпение да се разхождаме по плажа, хванати за ръце, да събирам мидички в бурканче и да плувам нощем, съвсем близо до брега, докато ти седиш на пясъка и ме гледаш.
А нощем със сигурност ще ни е най-трудно. Аз живея по един начин, ти - по друг. Понякога не понасям чужд допир, а ти обожаваш да се гушкаш. Но най-тежко ще е, когато сме сред хора. Аз обичам да се показвам, такава съм и няма да се променя. Общителна и щастлива съм! Обожавам вниманието, обожавам безобидните разговори с непознати хора по дискотеките! А ти ще ревнуваши и със сигурност всяка нощ ще се караме! И после ще се сдобряваме със страхотен секс!
Нищо не може да се сравни с летните емоции! Искам да опитаме от всичко, да изпием чашата докрай, на един дъх! Нямам търпение да направим всичко, което искаме! Да сме заедно и щастливи. И да правим всичко по нашия си начин

"The '03 Bonnie and Clyde, Hov' and B"