неделя, 25 януари 2009 г.

Дай ми мъж, но да го може

Най-хубавата част от вечерта беше, когато седна на ръба на мивката. И той я привлече и я целуна. Целуваше я дълго, страстно. Останаха й следи, белези, рани. Но точно това искаше тя. Харесваше й усещането от тялото му - нищо особено, но все пак невероятно секси. Харесваше й как в тяхната игра имаше точно това, което винаги беше искала, без дори да го осъзнава. Те сякаш бяха един за друг в това отношение. За нея всичко приключваше на сутринта. Тя знаеше какво щеше да стане, беше отишла с явното намерение то да стане.
Началото беше кротко - между тях нямаше нищо. Тя подскачаше, танцуваше, вдигаше полите си, смееше се силно, говореше високо, забавляваше се. Беше щастлива и й личеше. Постепенно той беше започнал да я заглежда. Тя не му беше обърнала внимание, защото не искаше да насилва нещата. Всичко се беше случило бавно и постепенно. Той беше започнал да я гледа все повече и повече. Тя беше започнала да отговаря на погледите му. Бориха се за ключа на лампата - тя искаше да е тъмно, а той искаше да е светло. Тя танцуваше страстно и много секси. А той я гледаше, но не прекалено явно. Дойде време за наздравица. Той специално я извика, изчака я да вземе чашата си. После беше започнал да й прави знаци с ръце "ела при мен", а тя му бягаше, защото искаше той да отиде при нея.
В следващия миг тя седеше до него, седеше между отворените му крака, той я беше прегърнал и хапеше гърба й. Тя се правеше на "не знам, не чух, не видая", но всъщност видя, чу, разбра, УСЕТИ.
Първата им целувка беше открадната. Той я беше придърпал към себе си. В началото тя си мислеше, че с него ще е странно - че той няма да е агресивен, че ще е пасивен. Но в следващия миг се беше озовала на мивката, а той я прегръщаше плътно до себе си и не спираше да я целува. Галеше бедрата й и я подлудяваше. Играта им беше груба и едновременно нежна. Те се биеха, в следващия миг се целуваха страстно, после пак се биеха.
Озоваха се на легло. Сами в стаята. Тя отиде до тоалетна, а когато се върна, той беше гол от кръста надолу и я чакаше в леглото.
- Искам да спя - й беше казал, но не спаха.
Тя го яхна, после му каза "ела тук". Нямаше нужда да повтаря. Той вече беше тук и я целуваше, обръщаше я под себе си, а тя изтръпваше. Самият той също изтръпваше. Тя галеше голата му кожа, меките му гърди, той я хапеше. Тя му удряше шамар, а после той на нея. От това й се завиваше свят - толкова много се възбуждаше, толкова много го искаше. Покатери се отгоре му и го шамароса.
- Мръсницо, не ме бий - беше й казал той, но очите му говореха друго. И той искаше същото нещо, също толкова много. Тя хвана ръцете му и ги опъна назад. Телата им бяха плътно едно до друго, той я целуна и силно захапа долната й устна. Тя не знаеше дали вие от болка или от удоволствие. Но виеше. Мъркаше. Искаше. Той я обърна под себе си и съвсем директно и заяви, че иска да свали сутиена й. Тя му отказа.
- О, ще го свалиш.
- И защо?
- Защото искам. Искам те без него.
Дъхът й сякаш спираше, докато той лежеше отгоре й и нежно я целуваше, а пръстите му бяха някъде под роклята й. Той я насилваше, удряше, наричаше я мръсница, но това беше толкова секси, толкова възбуждащо, че действаше и на двамата като мощна виагра. Беше част от играта, беше самата игра. Тя седеше отгоре му, в следващия момент се пусна назад и легна в краката му. А ръцете му бяха някъде там. Тя стенеше.
- Изправи ме... вдигни ме...
Той хвана ръцете й и насила я привлече обратно плътно до себе си. Посрещна устните й със своите. Тя искаше да крещи. После искаше да стане. Той я държеше и не я пускаше. Тя му удряше шамари и той на нея. Стоновете й сякаш идваха от някъде много надълбоко. Това беше някакъв нов вид възбуда, при която не можеш да се отлепиш от този човек. Тя за първи път изпита подобно нещо - на сутринта всичко щеше да свърши, защото тя така искаше, но сега искаше просто да е до него, под него, върху него. Харесваше й как той я обгръща с ръце, как я притиска към себе си, как иска да заспят в прегръдките си. Харесваше й и как тя буташе ръцете му, защото не обичаше да се гушка, а той хващаше ръцете й и пак я прегръщаше. Харесваше й тази странна комбинация от нежност и истинска мъжка сила, която той беше овладял толкова добре. Всяко движение на ръцете му беше толкова добре премерено, че само с едно докосване успяваше да накара цялото й тяло да настръхне.Точно това беше търсила - точно този див, груб, вулгарен секс. Но знаеше и че с него ще има и друг секс - бавен, страстен, който постоянно ще я държи на ръба и ще я кара да го иска повече. Сега не знаеше кое иска.
Затова щеше да вземе и двете.

Няма коментари: