понеделник, 9 март 2009 г.

Да бъдеш Лили

Лили искаше да се забавлява сега, веднага. Не я интересуваше, че той се мотаеше. Да, беше дошла заради него, но не усещаше липсата му. Знаеше, че в един момент той ще дойде, но сега не мислеше за него, а за онова подиумче ей там, където щеше да се чувства най-добре. Беше пийнала съвсем малко, колкото за настроение, макар че си го имаше и преди това.
Бяха прекарали деня заедно и тя беше щастлива. Почти не бяха напускали леглото, което я правеше още по-щастлива. А сега беше в най-добрата дискотека в града с най-близките си приятели и искаше да се забавлява. А това беше любимата й песен! Лили не се сдържа и отиде право на подиума, качи се отгоре и даде всичко от себе си. Обичаше да е отгоре, да я поздравяват, всички да я гледат, да танцува и да се запознава с нови хора.
Но беше приключила със забивките. Не тук, не сега. Не искаше да провали връзката си, особено сега, когато беше започнала да чувства колко хубаво всъщност би могло да бъде да имаш връзка. Беше щастлива с него, той беше нещо, което тя не си беше представяла, че може да съществува. Тишо беше като сбъдната мечта за Лили.
Но сега тя не мислеше за него. Беше в морето, но не искаше да лови риба, а само да поплува на спокойствие. Но рибата май - май не мислеше така. В мига, в който се качи горе, около нея се събра тълпа от хора. Лили обичаше да е център на вниманието. Не й пречеше това, че всички я гледат, че всички танцуват с нея с езика на тялото си, щеше да стане проблем, ако някой беше по-настойчив и тя не успееше да го разкара. Точно така се беше получило миналата седмица. Но тогава Тишо не беше наблизо. Лили беше разкарала сама обожателя си. Но си беше представила реакцията на Тишо, ако той беше видял как онзи се беше залепил за нея и не искаше да се махне, макар тя упорито да му бягаше и да не го оставяше да я приближава, камо ли да се опитва да я прегръща.
А сега Тишо беше тук и всеки момент щеше да дойде, което изпълваше Лили с радост, тръпка, трепетно очакване. Тя не сваляше поглед от стълбите, всеки миг беше мигът, в който тя се надяваше да го види да слиза бавно по стълбите към нея. Щеше да познае тази походка винаги и навсякъде.
А Тишо го нямаше.
Сиси дойде при нея на подиума. Около тях кръгът стана още по-гъст. Няколко момчета също се качиха и затанцуваха с тях, но и двете ясно показаха, че не ги искат. Но нали в това беше част от тръпката на флирта - да бягаш и да те гонят. Говориха си помежду си, говориха си и с други хора. Беше им забавно, защото отново бяха във вихъра си - горе на подиума, заобиколени от момчета и на подходяща музика. Бяха щастливи. Лили танцуваше със Сиси, с едно момче и с още едно момиче около себе си. Харесваше й така - когато всичко беше чисто приятелско. Беше й забавно да се запознава с нови хора. Въпреки силната музика, успяваха да си пуснат по някоя забавна реплика и Лили наистина се чувстваше страхотно. Кръгът около тях обаче ставаше все по-плътен и на Лили й ставаше все по-горещо. Макар да се беше облякла на практика колкото да не е гола, Лили наистина се чувстваше прегряла! Много искаше Тишо да дойде по-бързо, но пък искаше и да се забие с ей онова сладурче от ляво, което не спираше да я гледа и да й говори с очи. Но от друга страна имаше нещо, което я спираше. Това, че Тишо щеше да разбере със сигурност, изобщо не я притесняваше. По-скоро знаеше, че ще е нещастна, ако направи подобно нещо. Макар да искаше приключение, не искаше такова приключение. Искаше някое, което да включва Тишо.
И в следващия миг го видя - той слизаше по стълбите и вървеше право към нея. Само че когато слезе целия и тя го видя напълно, се оказа, че не е той. Лили се почувства тъжна. Искаше той да дойде най-после, защо се бавеше толкова? Голяма кифла беше!
-Стига, нали знаеш, че ще дойде! - сръчка я Сиси - Възползвай се да се позабавляваш! Нали не смяташ, че той ще се зарадва да те гледа горе на подиума! Дойде ли, ще трябва да слезеш!
-Само аз да сляза?
-Моето гадже не е тук! - засмя се Сиси и Лили усети, че тя е права. Тишо не ограничвашае свободата й, дори не беше много ревнив, но да - може би щеше да се ядоса на това, че един сладък блондин я сваля. И че Лили му се усмива. И че сега той идва право към нея и започва да танцува с нея. Лили се смееше като дете. Беше много хубаво да ти показват колко си харесвана. Но тя не искаше нищо с него. Той я заговори. В крайна сметка още втората си реплика Лили извъртя така, че той да разбере, че тя има някого, когото чака да пристигне всеки миг. Но той не се разстрои нищо не каза, ами продължи да танцува с нея. Чисто приятелски.
Лили винаги ползваше този израз, макар да знаеше, че звучи тъпо. Да, тези хора не й бяха приятели и нямаше да й станат, но и нямаше да ходи с никой от тях. Това беше повече от ясно.
Беше във вихъра на купона и диджея точно я поздравяваше, когато усети, че някой я гледа продължително, втренчено, без да спира. Лили се обърна и го видя - Тишо стоеше долу. Беше слязъл от последното стъпало и беше на малко повече от една ръка разстояние от нея. И я гледаше. В мига, в който го видя, сърцето на Лили сякаш спря, а после започна да бие два пъти по-бързо. Тя нададе писък и се спусна през него към гората от хора. Скочи на врата му и го разцелува. А той я хвана на ръце и я понесе към стълбите. Не спираха да се целуват и Лили беше толкова щастлива. Той наистна изглеждаше страхотно с бялата си тениска и тъмни дънки. Беше наистина най-сексапилното момче в дискотеката. Поне половината от ухажорита й го поздравиха - явно го пазнаваха. Но дали това им пречеше да свалят гаджето му? Със сигурност ги бяха виждали заедно, градът не беше голям.
Тишо я изведе навън и в мига, в който останаха насаме, усмивката му изчезна.
-Какво правеше там?
-Танцувах. - отговори Лили съвсем невинно.
-Танцуваше!? С кой от всички?
-Какво сега ми се караш за глупости! Нищо лошо не съм направила! Просто си танцувах, а ти полудяваш от нищото!
-Всички те гледаха! Знаеш ли кои момичета се качват на подиума?
-Които обичат да се забавляват!
-Глупости! Утре целият град ще ме разнася с каква ходя! Браво!
-Ами тогава не ходи с нея, много по-просто ще е! - Лили се врътна и се върна в дискотеката. И се качи право на подиума. Само заради тези глупави скандали беше готова да се забие с цялата дискотека пред очите му.
Тишо се появи малко след нея. Качи се и я целуна супер страстно пред всички. Лиил в първия момент се дърпаше, но усети, че той я иска толкова много, беше толкова страстен, че не се сдържа. В този миг от колоните се чу диджея:
-Е, браво! Цяла вечер тука кой ли не я зарибява и си тръгва с пръст в уста, ти дойде и след половин минута беше твоя! Евала братле!
Лили се разсмя и не можа да продължи да го целува. Но Тишо я хвана за ръка и я свали от подиума. Тръгна към сепарето, кадето я сложи да седне и дълго я целува. Лили не издържаше - искаше го сега, веднага, но знаеше, че той няма да се съгласи. На нея не й беше проблем да го повлече към тоалетните на секундата. Както и на него нямаше да му пречи, но Лили знаеше, че беше видял вече точно кой е тук. И най-голямите клюкари бяха на съседното сепаре. Но това, което той правеше с езика си в момента нямаше нищо общо с тях. Лили искаше да продължат така вечно. Усети как и той иска да отидат някъде насаме. Притискаше се към него все повече и повече и не искаше никога да се отдели от това тяло, от тези устни. Той беше толкова страстен, колкото не си беше мечтала, че ще бъде на обществено място. Но очевидно и той не можеше да се сдържи.
-Искам да си ходим сега, веднага - заяви му Лили и го хвана между краката.
Тишо остави пари за сметката и двамата потеглиха набързо към дома му. Лили направи знак на Сиси на излизане и Сиси се скъса да се смее. Радваше се за Лили - най-сетне беше щастлива.
У Тишо нямаше никой. Лили беше мечтала точно за това - поредната нощ в дома му с него, в неговото легло, а после да заспи с неговата тениска. И той да я гушне. За първи път не й беше проблем, че я гушкат. Той и не я прегръщаше чак толкова много, но и на Лили започваше да й харесва. Обичаше и да става сутрин и да го вижда до нея. Беше й се случвало да се събуди рязко, сякаш някой я е стреснал. Започваше да се оглежда нервно, а после го виждаше - той също леко отваряше очи, прегръщаше я по-силно, след която я целуваше по гърба и тя се успокояваше и пак заспиваше. За Лили това си беше чиста мистерия.
Тишо затвори вратата зад себе си, хвана Лили и я притисна към стената. Вдигна я на ръце, подпря я плътно и започна да я целува. Тя не се усещаше как мърка под допира на ръцете му, изтръпваше от усещането за тялото му толкова близо до нейното. Той беше нейният секс-бог. Лили сякаш беше чакала за него досега - и той най-сетне беше дошъл и я правеше щастлива винаги. Двамата не бяха имали лош секс.
-Не искам другите да те гледат - заяви той като я сложи на леглото. - Искам да си само моя - промърка Тишо и се спусна надолу под полата й. - Искам да чуя "Да!".
И чу "Да!" - много пъти, много силно.

Няма коментари: