четвъртък, 18 декември 2008 г.

40 дни и 40 нощи

Гледали ли сте филма? Естествено, че кой не го е гледал. Просто още една от всички глупави американски комедии за тийнейджъри, които заливат света. Да, ама не. Не случайно съм Опакото.
Просто искам да правя нещо. Да НАправя нещо различно. Само че без излишни драми и усложнения. Омръзна ми цялата тази сексуална революция. Имам нужда малко да си почина от секса. Но това е абсолютно невъзможно. Той ни залива отвсякъде. Където и да сме, каквото и да правим, той е там, около нас и ни се навира в очите. Целта ни е да направим повече бройки, да правим повече секс и то все по-луд, да станем известни със сексуалната си разкрепостеност. Тук се лансира и идеята, че има неща, за които някой ще си кажат "Брей, брей, брей", а други ще си кажата "Брей, брей,брей" Само, че Sis, има огромна разлика.
Има неща, които ако разкажеш на някои хора, те ще те гледат като идол, като икона, като кумир. Добре, лошо сравнение между иконите и сексуалната разкрепостеност, на основната идея се схваща - ще се възхищават. А други ще гледат като паднали от Марс и ще се възмущават. ОООО, да
|Някои ще гледат и ще се възхищават,
други ще гледат и ще се възмущават,
но всички ще гледат, ще наблюдават
и на местенце в рая ще надяват...
Да, ама не. Искаш, ама няма.
Та искам да кажа, че ми писна от всичко това. Искам като преди. Да излизам с него, който и да е този него, защото честно казано вече не подбирам. Не че нещо, просто не ходя по срещи. Не че излизам много. А че не излизам изобщо. Това е идеята. Та, да излизам с него. И просто да седим и да си говорим. Без каквато и да е умисъл за връзки или за секс. Само че няма как. Сексът продава, сексът предлага, навсякъде е, всички се стремят към него. Честно, в момента на усещам липсата му. "Да, на теб ти е лесно, имаш вибратор в гардероба" ще пробвате да ме оборите. Имам, ама не го ползвам. Защото нямам желание.
Къде отиде това време, когато ни харесваше просто да говорим. Когато питахме "Какъв цвят са му очите?", а не "Колко му е голям?". Когато казвахме "Той е много интересен", а не "Той прави страхотна френска любов".
Честно, липсва ми това време. Да, обичам да говоря за секс, обичам да правя секс. Но искам да правя секс с любов, а не като самоцел. Само че няма да стане. Защото май съм единствената.
Истината е, че може би греша. Дано греша.
Защото не искам света да върви в тази посока. Искам да има повече обич, повече любов. И да е истинска. Днес ние можем да избираме. Ние сме лигави, не се привързваме по-специално към никого, защото знаем, че можем да избягаме при следващия. Не говоря само за връзки. Говоря и за професия, за приятели, дори за заведение или каквото и да е дребно или важно нещо.
Искам да имам сериозна връзка. Мисля, че през цялото това време и всички тези редове исках да кажа всъщност точно това. Че искам да имам връзка с някого. Да има уважение, обич, подкрепа. Да има любов. Не да чувам постоянно патетичното "обичам те" - то е излишно, глупаво, ненужно, незадоволително и обърква всичко. Просто искам да правя хубав секс с някой, на който му пука. Искам да ходим да ядема пастички, да си говорим за филми, за автобуси, за дървета, за братя Аргирови, за кукли. Да се познаваме.
Искам да правя любов.
Искам 40 дни и 40 нощи

Няма коментари: