вторник, 2 декември 2008 г.

Ръце или батерии

Или защо вибраторът печели повече червени точки от мъжа

Заради eмоционалното обвързване най-вече. Не можеш да се привържеш към вибратора повече, отколкото към всеки друг предмет. Не можеш да му придадеш качества, които няма. Не можеш да се влюбиш в него, или дори да се заблудиш, че си влюбена в него. А с мъжа можеш.

Той е завинаги твой. След като свършите няма да си тръгне, няма да се обърне на другата страна и да те забрави, няма да се обади на някоя своя приятелка, която му е звъняла, докато сте били заети. Няма да скъса с теб болезнено.

Когато го заменяш, е за по-добър. Има къде да прочетеш техническите му характеристики. Така си напълно наясно с какво се захващаш. А и плюсовете и минусите му са обозначени. А мъжете понякога ги заменяме за по-лош модел.

Сексът е добър. Не просто добър. Страхотен. Първо - подбираш правилния размер. Сексът продължава колкото време ти искаш, правите го колкото пъти искаш, както искаш, където искаш и винаги завършва с оргазъм за теб. А когато си с мъж, доста често пропускаш.

Вибраторът ти никога не ти звъни по телефона в час, докато си на съвещание или на среща с друг мъж. Не те притеснява с въпроси къде си била, с кого и какво си правила. Не ти държи сметка за това с кого си излизала. Не изисква да му обръщаш повече внимание, отколкото можеш да си позволиш.

Не говори глупости. Тук са и "не забравя годишнини" и "не подарява глупави подаръци". С две думи - мълчи си и отговаря само когато искаш мнението му. А когато си го изкаже, оставаш доволна, а не разочарована.

Харесва приятелките ти. Не говори лошо за тях поне. Има и бонус . Може да го пробвате всичките, без да се чувства зле или използван и без да има излишна ревност и напрежение между вас.

Не изисква от теб да се държите за ръци. Е, то е неизбежно, когато сте заедно. Но това си е по твое желание. А не да вървите по улиците на минус 50 градуса, да си забравила ръкавичките у дома и твоя много да иска да те хване за ръка. Или лятото, когато и плюс 50 и ръцете му са влажни, потни и липкави.

Можеш спокойно да запознаеш майка си с него. Със сигурност няма да обърне 4 големи водки, докато седи на една маса с нея, няма да говори глупости или да издиша цигарен дим в лицето й, при положение, че тя е непушачка. Е, майка ти може малко да се стъписа в първия момент, но пред перспективата ще го предпочете.

Когато не искаш да го гледаш можеш просто да го мушнеш в гардероба. Той няма да ти досажда от там и проблемът е забравен.

Няма да ти изневери. Освен ако ти не го дадеш. А ако го направиш, няма да се сърди.

Съгласен е на тройка. Дали с друга жена или с друг мъж за него е без значение - няма да се почувства заплашен, че ще го помислят за гей.

Със сигурност знаеш, че няма някоя болест, която може да ти лепне. Е, ако не подържаш хигиената му, и това може да се случи, но си сигурна, че зависи от теб.

Винаги ще изслушва проблемите ти.

Не можеш да забременееш от него и да провалиш живота си. А дори и да имаш някакви съмнения (не знам как точно ще стане), той ще седи до теб, докато чакаш резултата от теста. А дори и да забременееш от друг, пак ще седи до теб.

Не те пита постоянно "дойде ли ти вече" или пък "свърши ли ти вече". Не всява излишна паника и не те притиска да правите секс, когато просто не си в настроение. А той винаги знае кога си в настроение.

Няма да се съпротивлява, ако искаш да разнообразите малко сексуалния си живот. Нито ще се сърди, ако спиш с друг мъж.


Тъжното е, че въпреки всички очевидни предимства, мъжете все пак ни трябват. Обичаме ги, харесваме ги, не можем без тях. Остава само да се надяваме, че ще вложим малко повече разум и няма да се оставяме да ни нараняват. И че ще съгласят да си направят тройка с нас и вибраторът ни.

Няма коментари: