сряда, 3 декември 2008 г.

Типовете

Типовете мъже ги обобщаваме като 3:

1) Lee/Justin - има си две имена, защото е много разпространен тип. Не че е най-добрия, дори напротив. Лий е човекът, който иска само да спи с теб. Преследва единствено и само секса. Самво това го интересува. Тук има няколко варианта.
Най-лошо е, когато не го осъзнава и самият той. Нещата започват страхотно като връзка, преспивате няколко пъти и той спира да се обажда. Не го ли осъзнава наистина? Това е мъжът, който ти пише смс-и за рождения ден и очаква да му отговориш, а когато не го направиш, се чувства зле и си мисли, че му се сърдиш. Това е мъжът, който е готов да излезе с теб и да прекарате нощта отгоре на някой бар, въпреки че е бил на работа цял ден е ще е на работа и на другия ден.
Но който не е готов да има връзка с теб.
Лий може и да осъзнава нещата. Той е съвсем наясно какво точно търси, как и кога би могъл да го получи. Което е добре, защото при този втори вариант ти самата също си напълно наясно, че той не иска да има връзка с теб. Така няма излъгани. Не че официално сте го обсъждали - с такъв мъж не обсъждаш подобни неща. Но това е защото просто няма нужда.
Лий е мъжът, който развява високопарно израза ФъкБъдийс. Той също иска само секс, но няколко пъти. Без да сте двойка просто от време на време да пиете кафе и да се чукате. Ако търсиш това, тази вариант те устройва. При него също няма излъгани, защото той не вижда нищо лошо в това и не се свени да го развява на показ. Също така не се свени да ти каже право в очите, че търси точно това и нищо друго.
Герои: Джъстин Тимбърлейк в Rehab на Rihanna и моя познайник J.

2)David.
Официално, най-страхотният.
Това е мъжът, който иска да има връзка с теб. Не задължително сериозна. Но това е мъжът, който вече не търси просто секс, а търси любов. Без значение дали го осъзнава. Той никога няма да ти каже, че иска само секс, защото никога няма да си го помисли. Това е мъжът, който може да бъде баща на децата ти, дядо на внуците, твой съпруг. Това е мъжът, който не може да заспи, докато ти не си се прибрала, защото се притесява за теб и докато не си в леглото до него, защото то му се струва празно без теб. Това е мъжът, който не се свени да ти каже "Обичам те", защото наистина го чувства и е искрен. Наистина. Това е мъжът, който ти прави подаръци и постоянно те кара да се чувстваш обичана. С него имаш сигурност и обич.
Герои: Craig David в песента му Insomnia или Енрике с например "Addicted" или "Somebody's me", но основно Craig David.

3.T.I.
Да, това е по името на рапъра. Не за друго, а заради песнета му Whatever you like.
Това е мъжът, който плаща.
Той плаща за абсолютно всичко, за което поиска.
Той може да ти отправи откровено предложение в сайт за запознаства, например. Най - вече в Elmaz.com - там офертите са доста добри. Той не смята, че трябва да си прави труда да те омайва. Този мъж е наясно, че може направо да ти придложи пари и всичко ще е наред.
Това е мъжът, който ходи по елитни заведения. И в тези заведения той може да си вземе всяка. Парите му дават съмочувствието, че може да избира. И той наистина може.
Това е мъжът, който плаща сметката при всички положения. Да, такъв мъж доста често може да се окаже глупав и простак или глупав простак, но това не значи, че всички са такива. Той не може да си позволи да те остави да платиш. Първо, защото сметката, колкото и да е, не е проблем за него и второ, защото си дама, а той е кавалер.
Това е мъжът, който ти прави скъпи подаръци, води те навсякъде и не се свени да задоволи капризите ти.
Но това е и мъжът, с който би могла да имаш сериозна връзка. Вариантите при него са няколко.
Единият е да те издържа срещу секс.
Вторият е да станете двойка, да тръгнете от нищо, като всички друго двойки, но с течение на времето усещаш как той започва да те издържа, да ти прави скъпи подаръци и за него това нищо да не е.
Такива мъже би трябвало да са умни, красиви и джентълмени. Това би бил идаелният мъж. Уви, много често не са. Не са нито едното от трите.
Но това не значи, че няма щастливи съпвпадения.
Това е може би най-добрият вариант. Това е David, но с пари. С много пари.
Герои: T.I. в "Whatever you like"

Няма коментари: